divendres, 30 d’abril del 2010

Rapsòdia a les matinals Folk del C.A.T.


Rapsòdia (en la seva versió mínima) estarà present el proper diumenge 9 de maig en una de les Matinals Folk que organitza el C.A.T. amb el grup Ara Va de Bo com a amfitrió i els components de La bicicleta i la cantant i actriu veneçolana Cecilia Bellorin. La idea és celebrar l'arribada del mes de maig, i, amb ell, la Festa de Sant Ponç, patró dels herbolaris i apicultors.
Així que farem un tast amb contes, cançons i poemes a l'entorn de plantes remeieres, flors, fruites diverses, i podrem menjar fins i tot algunes confitures fetes pel Professor Pagès.
Rapsòdia estrenarà la versió en conte del poema Rosella (Núria Albó), musicat per la rapsòdica Laia Grimau, amb dibuixos de la nostra il.lustradora particular i autora del conte, la Mònica Gispert. També s'hi deixaran sentir els versos de Miquel Martí i Pol sobre Maig i la fira de sant Ponç amb aires de rumbeta.
Entre d'altres moments que la màgia del directe farà irrepetibles, esperem poder gaudir d'una veritable batalla poètica : un Contrapunteo (ritme veneçolà semblant a les nostres corrandes) on Rapsòdia intentarà estar a l'alçada del talent de la Cecília Bellorín, defensant les virtuts de les fruites catalanes davant de les que es mengen per aquelles contrades americanes. Ho tenim molt difícil però segur que, al final tots hi sortirem guanyant.
Vindreu?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada