dimecres, 5 de setembre del 2012

Any Joana Raspall: un "Eixam" d'activitats

 



Els que em coneixeu ja sabeu que sóc -des de fa molts anys- un fervent admirador de la poesia de Joana Raspall. I del seu testimoni personal implicat, des dels darrers anys de la República, amb la defensa cultural i patriòtica de Catalunya.
He tingut el privilegi de poder parlar amb ella personalment -un altre dia us en faré cinc cèntims-, però avui us vull fer saber que, gràcies a la iniciativa d'un munt de persones que s'han constituït en Amics de a Joana Raspall, ben aviat començaran els actes de l'any Joana Raspall. Perquè, senyores i senyors, aquesta iaia adorable que és la Joana, farà l'1 de juliol del 2013... 100 anys!! I encara continua amb una empenta envejable.
Aquests Amics -als quals m'hi he afegit per col·laborar com bonament pugui-  han pres com a motiu el mot EIXAM i estic segur que el brunzit de la seva activitat es farà sentir arreu de casa nostra.
De moment ja tenim el primer acte, el que obrirà l'any Raspall. Aquí us adjunto la notícia que m'acaba d'arribar. Continuaré fent-me ressò des d'aquest blog de totes les seves iniciatives.

Felicitats -i gràcies- Joana!!!!

I gràcies a l'Eixam!


El primer acte públic de l’Any Joana Raspall tindrà lloc el proper dijous 6 de setembre a la 1 del migdia, a l’auditori del Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat. L'escriptor Miquel Desclot farà la conferència titulada El llegat de Joana Raspall.



2 comentaris:

  1. És una gran notícia. A veure si l'eixam es va eixamplant.

    ResponElimina
  2. Tinc alguna proposta per fer des de Vilafranca. Ja te'n faré cinc cèntims un dia d'aquests.

    ResponElimina