dijous, 18 d’octubre del 2012

K poètika 1: Dau al 7 (Remix)

Cartell de "Dau al 7 (Remix)"
Carles Hac Mor
Els que el dilluns passat ens vam arribar fins a la Sala dels Trinitaris de Vilafranca segur que no vam quedar indiferents, ni decebuts. El grup Nozomi teatre ens va presentar un espectacle avantguardista a partir de la relectura de propostes del grup creador de la revista Dau al 7
La paraula de Brossa, en forma teatral o poètica, va presidir gairebé tota l'escena. Una escena, per cert, molt canviant: tan bon punt teníem al davant rapsodes, com ballarins o actors teatrals, davant un fons on s'hi projectaven imatges molt suggerents que acompanyaven a la perfecció la proposta textual. I una esplèndida banda sonora. Molt bon treball del verb i la dicció, així com del ritme escènic, del grup Nozomi Teatre, que ja ha presentat moltes altres propostes en aquest sentit. 
I per arrodonir-ho -i aclarir-ho, val a dir- les explicacions de l'escriptor Carles Hac Mor, que va situar-nos molt bé en l'atmosfera i les propostes del grup Dau al 7 i les seves interioritats, alhora que ens donava una visió més contextualitzada de l'època. Ah! i tot això envoltat de les pintures de Joan Ponç, un dels fundadors d'aquest grup avantguardista.
En fi, un espectacle que us recomano vivament. Si teniu l'ocasió d'anar-lo a veure, val a pena. Un encert més de l'olfacte del K eskamot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada