dissabte, 5 d’octubre del 2013

C.P. RAPSÒDIA a la UB

Fotos de Cèlia Raventós


La Companyia Poètica Rapsòdia vam tenir, dimarts, el privilegi -gràcies a l'amable invitació de la Margarida Prats- d'actuar a la jornada "Dues dames de la literatura infantil: Aurora Díaz Plaja & Joana Raspall". 
Va ser una tarda intensa, intensíssima, i molt calorosa!!  En primer lloc, moure's per l'entramat d'edificis del Campus Mundet no va ser fàcil. I tot hagués anat de perles si un bidell -amable, però poc reflexiu- ens hagués aconduït a la sala correcta. En fi, "coses del directe" que van quedar superades per la molt entusiasta acceptació del públic assistent.
Abans del recital encara ens va tocar participar a la taula rodona on vam reflexionar al voltant de la celebració d'efemèrides literàries a l'escola, al costat d'altres mestres d'educació infantil, primària i secundària.
I després, la Laia i la Júlia, les nostres rapsodes i cantants de capçalera, van poder mostrar les seves aptituds tot recitant i cantant -amb un sentit del ritme i la dicció envejables- un seguit de poemes i textos de Joana Raspall que vam confegir a manera d'homenatge.
Al meu costat, el Josep, fidel com sempre, va omplir la sala amb les sonoritats dels seus saxos, mentre a algú del públic assistent se li escapava una llagrimeta d'emoció, i algú altre es declarava "rapsodista".

Amb tardes com aquesta entens que és tot una sort haver pogut amarar-nos de poesia, i, especialment, de la que destil·la la Joana. Gràcies, un cop més, per la teva veu.

2 comentaris:

  1. Va ser un recital preciós i molt emotiu. Moltes gràcies!!

    ResponElimina
  2. Sento no haver pogut ser-hi. M'han comentat que va ser molt bonic i interessant tot el dia.

    ResponElimina