dissabte, 17 de gener del 2015

Realitat a la xarxa


Fa pocs minuts, mentre hi treballava, acabo de veure que he rebut la visita número 27.000. M'ha fet il·lusió comprovar que allò que vaig començar l'any 2008 continua viu. Més que mai, potser. Aquests dies participo a la trobada virtual "Roda el món i torna al bloc" i he pogut comprovar quants -com jo- intenten fer sentir la seva veu en això que anomenem la xarxa. Alguns l'adjectiven com a realitat virtual. No hi estic d'acord. Precisament aquests dies estic veient com la comunicació entre blogaires és ben real. Tothom hi penja un post i la resta correm a llegir-lo i comentar-lo. Són paraules diverses, accents diversos, però amb una cosa en comú: el respecte i l'estimació cap a algú que, sovint, obre el seu cor a uns desconeguts. És la màgia de la xarxa i cal aprofitar-la pel que té de potenciador de les qualitats humanes, pel que suposa de nexe, unió. I això en els temps que corren no és poca cosa.
En fi, que gràcies per dedicar de tant en tant una estoneta del vostre temps a llegir les reflexions que m'agrada compartir amb vosaltres. Tots fem xarxa. I ben real.

3 comentaris:

  1. Jo crec que s'acaben establint algunes relacions ben i ben reals...

    L'única pega que jo li trobo és nomdonar l'abast a tot el que voldria... Per a mi fer projectes en comú a,b d altres blocaires és molt gratificant i per això sempre reincideixo.
    Gràcies per ser-hi!

    ResponElimina
  2. Per si et serveix de pista jo no vaig ser la visita 27.000, però segur que he sigut vàries de les vint-i-sis mil i escaig

    ResponElimina
  3. Pons, Ja sabia que tu eres un dels 26.999 visitants. Recodaré sempre amb carinyo el teu primer comentari sobre aquella obra mestra del gènere de l'atzar ensucrat que es Serendipity… Una abraçada!

    ResponElimina