dissabte, 19 de desembre del 2015

Presentació App sobre Joana Raspall




Jo hi seré, amb alguns dels mecenes que hem ajudat a que l'App "Un món de poesia" sobre Joana Raspall sigui possible.   I tu?

PERDÓ!! Ara mateix no tinc clar si la presentacio és només per als mecenes amb invitació. Així que, de moment, mentre ho confirmo, no puc assegurar-vos que us deixin entrar. I em sabria un greu enorme animar a algú perquè es quedés fora per culpa meva. Quan ho confirmi us ho faré saber aquí mateix.
Disculpeu…

CONFIRMAT!!  Cap problema en afegir-vos a la festa. Només demanen que us apunteu a aquest enllaç:  http://doodle.com/poll/yhzhtg3cgaqcwf6t  per tal que ells puguin calcular l'aforament. O sigui que, si voleu, ens veurem el proper dimarts.

6 comentaris:

  1. Doncs miraré de ser-hi també!!! Tot i que he quedat aquest dia amb una amiga, com que em quedat una mica més d'hora, a veure si li fa gràcia, que crec que sí, i ens hi acostem les dues.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ai, Carmeta! que ara no sé si la presentació demana invitació o no. Quan ho tingui clar ho penjo al blog i ja et diré alguna cosa personalment. Disculpa...

      Elimina
  2. A mi em van convidar, però no sé si hi podré anar, perquè he de buscar algú que m'hi acompanyi... De nit tinc problemes per conduir. Això que dius de la invitació, no ho sé. És un lloc petit on hi cap poca gent? És que no tinc idea de com és el local i on és; això últim ho miraré a Internet...Si hi ha lloc per aparcar!
    Bon vespre, August.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Roser! Ja he aclarit el tema de la invitació. Mira-ho al mateix post. Sobre el lloc està al carrer Rosselló bastant cap al final. Lloc per aparcar difícil, a no ser que aparquis en un pàrquing o trobis un forat a l'àrea blava.
      En fi, si véns finalment ens podrem veure.
      Bon vespre, Roser.

      Elimina
  3. Molta sort. No hi podré ser. Ja ens en faràs cinc cèntims.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Xavier! Com bé dies, ja us en faré una petita ressenya.
      Bona nit!

      Elimina