divendres, 24 de juny del 2016

Dos concerts

Presentant "Surant com les pedres" a Bellprat

Fent el nostre estimat "Ran de les coses" a l'Horiginal

Els mestres acostumem a desaparèixer en determinats períodes de la vida social. En el meu cas, des de la tornada de Finlàndia que no he fet més que encadenar feines que m'han tingut ocupat fins a final de curs. Ara, ja molt més relaxat, intentaré recuperar una certa vida a la xarxa, mentre vaig fent pòsit de tot el que he viscut aquest temps i no he pogut compartir amb vosaltres.
D'entrada els meus dos darrers concerts. Un, l'estrena mundial del meu espectacle sobre la poesia de Jaume Subirana, Surant com les pedres, a la Fira de Bellprat. L'altre, la represa del nostre estimat Ran de les coses (Philip Larkin) a un lloc tan emblemàtic com l'Horiginal. Com que ja ho he explicat als blogs respectius, us poso l'enllaç per si voleu seguir-ne les pistes.

I bon estiu a tothom!!!

6 comentaris:

  1. Pel que es veu d'inspiració, i de talent, no te'n falta.
    Endavant amb la música i la poesia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Xavier! Això del talent no ho sé. El que tinc clar és que m'ho passo molt bé fent-ho i aprenc molt dels poetes que treballo.

      Elimina
  2. bon estiu i bons projectes presents i futurs!

    ResponElimina
  3. La poesia i la música estan en deute amb tu...És que els hi dediques tants moments especials!
    He vist les fotos de Bellprat i m'ha semblat un poblet amb un gran encant i trobo que una fira com aquesta amb tants llibres és molt d'agrair. Jo no el coneixia, suposo que és a l'Anoia, però potser l'any vinent m'animo a fer-hi una escapada.
    Bon estiu August, espero que no sigui tan calorós com ha començat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Roser! La veritat és que tot el temps que els dedico me'l retornen ple de satisfaccions. Sí, Bellprat val la pena una visita amb calma. És a l'Anoia però ja tocant a la Conca de Barberà, a prop de Sta. Coloma de Queralt.
      Bon estiu per a tu també, Roser!

      Elimina