dijous, 2 de juny del 2016

Surant com les pedres… a Bellprat

Diumenge busqueu-me a Bellprat. A les 4 de la tarda (canícula migdiadera) estaré al Local Social a punt d'escampar la flaire dels versos de Jaume Subirana en estrena mundial.
Hi sou convidats, no cal dir-ho.
Ara, jo us recomanaria venir abans i voltar per la fira tot el dia (o el dissabte) que hi fan moltes coses.
Com, per exemple, una xerrada sobre "Per què escrivim" a càrrec d'un servidor i amb la inestimable col·laboració de Josep-Francesc Delgado, escriptor de peripècies vitals per les valls dels xerpes.


14 comentaris:

  1. M'hauria agradat molt ser-hi, August, però em serà impossible. Saluda de part meva el Josep Francesc, a qui conec de fa molts anys, quan vam posar en marxa l'AJELC. I si ve en Jaume, fes-li una abraçada. I, òbviament, una altra per a tu.

    ResponElimina
  2. Gràcies, Enric. A mi també m'agradaria coincidir amb tu algun dia i que ens veiem "in person". Donaré records al Jaume i al Josep-Francesc de part teva.
    Una abraçada també per a tu.

    ResponElimina
  3. Què bé és diumenge!!!!! dissabte tinc un altre cita, també de llibres, i on també hi ha el Pep García, i o podria anar-hi, però si és diumenge, intentaré no perdre-m'ho.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És veritat, Carmeta! Hi va haver canvi de dia i no us ho vaig dir. Jo també m'havia quedat en que teníeu això a Vilafranca, però si pots venir el diumenge farem festa grossa. Estaria bé parlar amb els de la colla pessigolla i organitzar-vos. Jo podria encarregar dinar (carn a la brasa i així) però hauria de saber quants veniu finalment.
      Que bé!!
      Un petonàs.
      August

      Elimina
  4. No hi podré ser, tot i que m'agradaria moltíssim.
    En faig difusió, però. I també dóna records al Josep-Francesc. Que vagi molt bé (que hi anirà). El lloc és, a més, magnífic.
    Una abraçada,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Muntsa! Ara fa temps que no ens veiem. A veure si quedem per a fer una cerveseta… o el que sigui. Els records seran donats.
      Gràcies per fer-ne difusió.
      Una abraçada.

      Elimina
  5. Enhorabona, per un altre projecte complet. segur que serà una meravella escoltar-vos. Ja tinc aquest cap de setmana programat des de fa dies i no podré venir, però estic segura que algun dia ho aconseguiré...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja te'n mantindré informada, per si pots escoltar-nos en directe.
      Una abraçada!!

      Elimina
  6. el dissabte dia 4 de juny a les 18,30 estàs convidat al concert que farem amb motiu del fi de cus de la coral la Girada actuen la coral els Clavells de Mollet i la coral L'Aliança de Lliçà de Munt tu amb la poesia i jo amb el cant però vista l'art de las paraula i de la música

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó, Gregori, cadascú, des del seu racó, tira endavant amb la cultura, compartint-la amb qui en vol gaudir. Paraula i música, un excel·lent binomi.
      Que us vagi bé el concert! Gràcies per convidar-m'hi però seré fora.

      Elimina
  7. A mi ja m'agradaria, però no sé si podré venir, que aquestes carreteres no me les conec i no sé si podré convèncer la família, com que dius que és una fira...A veure si algun dia és possible. La setmana passada vaig anar a la presentació a Barcelona del llibre de la Teresa, Les cadenes Subtils, però de tota la gent que hi havia, només quatre érem blocaires!!!
    De totes maneres, espero que sigui tot un èxit.
    Petonets, August.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No t'amoïnis, Roser, que segur que tindràs moltes més oportunitats. I tens raó, que aquestes carreteres no són massa conegudes. Tot i així espero descobrir-hi un poblet encantador, bolcat amb la fira del llibre. Ja us en faré cinc cèntims.
      Petonets i abraçades per tu, Roser.

      Elimina
  8. hi seré en esperit però el cos 'ha de quedar a la ciutat comtal, que sigui una bona vetllada!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Elfree! Hem notat el teu alè a Bellprat mentre desgranàvem els versos de Subirana. Molt contents de com ha sortit tot. Aviat faré un post.
      Abraçada!

      Elimina