dimarts, 3 de gener del 2017

Granotes (Pere Quart), al Pantà de Foix


Ja fa temps que us vaig parlar de la meva intervenció al programa "El Llargandaix" de Penedès Televisió. Com que ja se n'han emès uns quants capítols he pensat que estaria bé compartir-los amb vosaltres.

Cadascun es centra en un espai natural penedesenc (Alt, Baix Penedès i Garraf). Comencem amb el primer que es va emetre, sobre EL PANTÀ DE FOIX.

En el minut 2:10 podreu sentir el poema Granotes de Pere Quart (Joan Oliver).

NOTA:  Alguns bloguers m'han comentat que no poden veure el vídeo. Pot ser que tingui a veure amb aquest missatge que jo, sincerament, no sóc capaç d'entendre:

Aquesta pàgina conté recursos HTTP que poden generar contingut mixt; això pot afectar la seguretat i l'experiència d'usuari si el blog es visualitza mitjançant HTTPS

La solució passa perquè aneu -ja sé que és més feina però s'ho val!- a la pàgina de Penedès TV a la carta i mireu els programes des d'allà:

http://www.rtvvilafranca.cat/programa/el-llargandaix/

Espero que, amb això ho pugueu veure finalment!

17 comentaris:

  1. Respostes
    1. Jo també ho sento! Al meu blog jo ho veig bé. He tornat a penjar el codi, a veure si ara us funciona!
      Una abraçada!

      Elimina
  2. Em passa el mateix que a la M. Antònia.
    De ben segur que el contingut deu ser interessant. El Pantà de Foix és magnífic. I què dir del poeta Pere Quart?

    ResponElimina
  3. Hola Xavier, em sap greu. Són d'aquestes qüestions tècniques que no domino prou. Quan l'he penjat em sortia un missatge d'aquests de "aquesta pàgina no és segura" i coses així. M'ha estranyat venint de la pàgina de Penedès TV. Per això he tornat a penjar el codi, a veure si ara el podeu veure! Si no, la solució -més empipadora però segura- és anar a la pàgina web de Penedès TV i mirar-los a la carta: http://www.rtvvilafranca.cat/programa/el-llargandaix/

    Espero que, d'una manera o altra el pugueu veure. S'ho val! (i no parlo de mi, eh?)

    Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Jo tampoc ho puc veure. Segueixo el teu consell d'anar a Penedès TV. Gràcies per compartir-lo.

    ResponElimina
  5. gracies pel video jo si el veig , no crec que sigui un problema teu sinó dels altres ,vull dir que si entren des d'un ordinador i no tenen actualitzats certs connectors no el podran veure ( el que dius que t'ha dit blogger ho posen per avisar-te que pots tenir problemes de seguretat res més

    ah molt bon any i enhorabona

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Elfree, pel teu assessorament. Jo amb això vaig curtet…
      Molt bon any i Bons Reis per a tu!

      Elimina
  6. Jo també el puc veure i tens raó que val la pena. És bonic i s,hi aprenen moltes coses.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Carme, és un documental molt ben fet. El Xavier Bayer i el seu equip són uns professionals! I què me'n dius de l'esquetx del Toni ("Mala bèstia!")? El trobo genial! I també els apunts de la Pilar sobre herbes remeieres i del Bienve sobre cultura popular. Tot plegat molt amè i interessant!

      Elimina
  7. Pere Quart sembla un poeta de curta volada, però és molt bo. Llegit i comentat per tu també guanya!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, Helena! És un dels grans. A mi continuen esborronant-me les seves "Corrandes d'exili" i m'encanta la "Vaca suïssa". Ens fan falta poetes amb aquesta mala llet i aquesta fina ironia. Una abraçada!

      Elimina
  8. Jo si que he vist el vídeo... M'ha agradat molt aquest estudi tan acurat del pantà de Foix ( amb poeta inclós). Una vegada et vaig comentar que no hi havia estat mai i és que no me'n recordava. Va ser una setmana que vaig passar a una casa d'aquestes amb encant al mig de les vinyes en un poblet
    a prop de Vilafranca i un dia vaig anar-hi d'excursió. Recordo que vaig pensar que era un paratge ben bonic...
    Bon vespre i felicitats!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, el pantà de Foix i els seus voltants són un espai sorprenent i molt agradable. Llàstima que no sempre ha estat prou protegit i sovint les aigües no baixen tan netes com caldria… És un lloc excel·lent per a veure-hi ocells, i per fer-hi caminades o circular-hi en bici.
      Una abraçada!!

      Elimina
  9. La casa es deia Cal Ruget, a Viloví d'Onyar...Recordo que el dia que vaig arribar em van dir, llàstima que ara el nenes són fora no els podràs conèixer fins a la tarda...Doncs sí, els vaig conèixer i els nens eren dos gossos. Com hi ha món, la gent de vegades es passa!!!
    Bon vespre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No conec la casa però imagino que deus voler dir Vilobí del Penedès, l'altre és al gironès. Aquesta capacitat per a incorporar els gossos a la família sempre m'ha sorprès. Jo no sóc gaire d'animals, potser perquè sempre he viscut en pisos…
      M'agraden els gossos tranquils, però a casa dels altres.
      Bons Reis, M Roser!!

      Elimina