diumenge, 12 de maig del 2013

La Companyia Poètica Rapsòdia torna a actuar

Després d'un parèntesi massa llarg (pràcticament 3 anys!) la Companyia Poètica Rapsòdia ha tornat a actuar. I ho ha fet en un acte preciós, l'homenatge a Joana Raspall que s'ha fet als jardins del Turó Park dins del cicle Barcelona Poesia 2013.
Una representació dels "rapsòdius", la Laia Grimau i la Júlia Díaz -acompanyats de la guitarra de l'August Garcia i el saxo del Josep Martí- vam poder fer una petita mostra del nostre espectacle "Dóna'm la mà", dedicat a la poesia amorosa de diversos poetes entre els que destaca la Joana Raspall. D'ella vam poder interpretar els poemes "Ruptura" i "Endavant", dels llibres "Llum i gira-sols" i "Ales i camins" respectivament.
Va ser un acte molt bonic, que va comptar amb la participació de molt altres grups que han musicat els versos de la poetessa de qui aquest any celebrem el seu centenari en vida! Samfaina de Colors, Jordi Balmes, Andreu Galan, Laia Carreras i Marcel Casellas, El Somni del Drac i la Companyia Terranegra van ser els altres artistes participants. Si voleu més detalls aneu al blog de l'Eixam.

Fent les proves de so




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada