diumenge, 8 de setembre del 2013

Trobada d'instagramers a Subirats



Agafant el relleu de Sitges, Vic i Mataró, el dissabte 14 de setembre se celebrarà a Subirats la trobada d’instagramers #InstacatchSUBIRATS. Els aficionats a l’aplicació de fotografia instagram estan convocats per gaudir d’un matí ple d’activitats, que en aquesta ocasió estarà vinculat amb la verema. Serà també la 2a Trobada d'Instagramers del Penedès #2InstameetPenedès.
BCNmoltmes (@BCNmoltmes) i Subirats Capital de la Vinya (@TSubirats) et conviden a #InstacatchSUBIRATS:
09:45 h: Recepció i salutació d'autoritats a la sala del Centre Agrícola de Sant Pau d'Ordal (Subirats). 10:15-11:00 h: Esmorzar al Centre Agrícola de Sant Pau d'Ordal. 11:00 h: Inici #InstacachSUBIRATS al #MES Museu d'Esperanto de Subirats (MES). 11:15 h: #RutesSubirats Rutes Vitivinícoles de Subirats. 11:45 h: #RaconsSubirats Arquitectura rural a Can Rovira (Subirats). 12:00 h: #PaisatgeSubirats Vistes del paisatge vitivinícola penedesenc. 12:30 h: #CellersSubirats Típic celler familiar de Subirats a Eudald Massana Noya (Finca El Maset, Subirats). 13:00 h: #VeremaSubirats Verema a l'antiga amb Vinimundus (Finca El Maset, Subirats). 13:30 h: Finalització, copa de cava Eudald Massana Noya i foto final.
L'activitat és gratuïta i oberta a tothom. Inscriu-te enviant un correu electrònic abarcelonaesmoltmes@gmail.com amb el teu NOM I COGNOM + ID Instagram (nom usuari) i podràs participar i guanyar una estada de cap de setmana amb activitats a la propera destinació de l’#Instacatch @BCNmoltmes
A continuació teniu el programa complet de l’#InstacatchSUBIRATS.
La trobada és organitzada conjuntament pel Servei de Turisme de la Diputació de Barcelona i el Patronat de Turisme de Subirats amb la col·laboració d'Enoturisme Penedès i Penedesfera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada