dimecres, 1 de gener del 2014

Il·lustració compromesa



Començo l'any obedient als meus propòsits. Avui us recomano un il·lustrador: l'Ignasi Blanch. Sempre m'ha meravellat aquest do dels dibuixants per a crear un món propi amb quatre línies i alguna taca de color, contrapunt preciós a l'altra meravella, la del llenguatge dels mots.
He conegut l'obra de l'Ignasi Blanch amb motiu de la seva col·laboració a l'Any Joana Raspall. Va ser el coordinador d'una exposició col·lectiva a partir de la poesia de la Joana: L'àvia feliç, una petita meravella que hauria de córrer més pel territori, a veure si aquest 2014 ho podem aconseguir.
Però ha estat donant un cop d'ull al seu web que he quedat sorprès  no només per la qualitat i la finor dels seus treballs sinó també per l'entusiasme dels molts projectes en que està implicat. Us he adjuntat una captura de les novetats, que ja parlen per si soles. Si aneu a la pestanya de Projectes descobriureu, com jo, el seu vessant més cooperatiu i solidari, com el projecte Il·lustracions als hospitals.
En fi, una bona manera de començar l'any: gaudint del plaer estètic -i ètic- d'una persona compromesa amb la cultura i la gent que l'envolta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada