dilluns, 21 d’abril del 2014

20 anys de "LLegir per sentir" (4): Presentació de "La tomba de Tiangbotxé" i "En Quim i el grill"

Un acte més del 20è aniversari. En aquest cas la presentació del llibre "La tomba de Tiangbotxé" de Josep-Francesc Delgado, una obra que tanca la tetralogia sobre l'Himàlaia que ja vaig comentar en aquest blog.

  La tomba de Tiangbotxé”, de Josep-Francesc-Delgado, editat a edicions el roure de can roca, col.lecció Butxaca, tanca la tetralogia sobre l’Himàlaia que va començar fa 25 anys amb “Si puges al Sagarmatha” (premi Joaquim ruyra 1988, 30ena edició 2014 ) i va continuar amb Sota el signe de Durga ( premi nacional de literatura 1993, 2a edició 2014 ) i “Nima el xerpa de Namtxe o la recerca d’un norpa errant” ( segon premi internacional Europa 1992, 6ena edició 2014 ). A “La tomba de Tiangbotxé” el lector trobarà l’explicació dels enigmes que travessen la tetralogia. El camí per les valls de l’Himàlaia cap a “La tomba de Tiangbotxé” és també el que fa el lector a través de les vides atzaroses de tres personatges. 


La presentació és doble, ja que la mateixa editorial, El roure de Can Roca, presentarà la nova edició de "En Quim i el grill", un conte infantil de Pere Martí i Bertran.

En Quim i el grill”, de Pere Martí Bertran, ha estat publicat per Edicions del roure de can roca, a la col•lecció barba blava per a infants, una col•lecció de contes per ser explicada a partir dels 5 anys i per ser llegida a partir dels 8. Pere Martí i Bertran ha escrit una història sobre el respecte a tots els éssers de la natura i també sobre els valors que ens poden transmetre els més grans de la família. Les il•lustracions deMarta Ponce copsen, amb la sensibilitat que la caracteritza, els subtils sentiments dels personatges.

L'acte tindrà lloc a l'Agrícol, Centre Artístic del Penedès, a les 20h del dimarts 22 d'abril.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada