dimarts, 14 de gener del 2014

"La responsabilitat serà només nostra"






Aquest cap de setmana l'ANC (Assemblea Nacional Catalana) ha dut a terme la campanya massiva de "Signa un Vot per la independència".  Crec que és una iniciativa molt vàlida i que cal tenir preparada com a pla B si els polítics i la seva estratègia al final tiren enrere el que anomenem "el procés".  L'any 2014 ens espera ple de reptes i no podem defraudar-nos. Com va dir la Carme Forcadell:  

'tots tenim la responsabilitat històrica d'aconseguir la independència. Si no ho aconseguim, no cal que demanem responsabilitats a ningú, ni al govern, ni al Parlament, ni al govern espanyol. Si no ho aconseguim la responsabilitat serà només nostra'.

Jo ja he votat i us animo a fer el mateix en les meses que l'ANC continuarà posant al carrer durant els propers mesos.


Podeu llegir la notícia amb més detalls a Vilaweb.

2 comentaris:

  1. Jo també crec que és una iniciativa molt important.

    I n'hem de fer tanta difusió com podem...

    Jo també he signat i encara queda molta feina per fer, molta gent per signar!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies per venir fins al Blog-Via. T'he deixat la resposta allà, però te la copio aquí també:


    Hola August, benvingut!!!

    De fet l'objectiu d'aquest blog es va acomplir l'11 de setembre quan vam enllaçar uns 300 blogs (que es donaven les mans com les persones) com una iniciativa més per reforçar al màxim la difusió d'aquesta voluntat del poble català de ser lliure i d'aconseguir la independència.

    Però un cop passat l'11 de setembre... el blog ha seguit, l'hem utilitzat per fer divulgació de les campanyes de l'ANC i per anar divulgant coses que ens semblaven interessants sempre relacionades amb la independència.

    O sigui que, vist que al teu blog ja estàs divulgant la campanya de "Signa un vot" , que és la darrera cosa que vam proposar als nostres blogs enllaçats... ja et pots considerar enllaçat.

    1.- Pots agafar el logo si vols posar-lo al teu blog

    2.- Ara mateix enllaço el teu blog a la barra lateral i ja et tenim aquí...

    3.- I a seguir fent divulgació de tot el que calgui...

    Si vols deixar-nos una adreça de mail a cadenablogs@gmail.com et posarem també a la llista de mails i si tenim alguna idea per a fer en comú, t'avisarem.

    Gràcies a tu, per venir, com més serem més feina farem!!!

    ResponElimina