dilluns, 19 de gener del 2015

Fer de mestre (Gregorio Luri)

Fer de mestre

Aquí teniu l'article sencer de què us parlava dissabte.
(Tret del suplement Criatures del diari ARA, 17/1/15)

2 comentaris:

  1. No he llegit el llibre , però pel que diu l'article sembla que ha de ser molt interessant...Les modes pedagògiques trobo que no han fet cap bé a l'ensenyament. M'agrada la reflexió d'en Terricabres!
    Jo sempre he dit que sóc una persona de poques teories( bé, les necessàries) i molta pràctica. Vaig aprendre molt del meu pare, un excel·lent mestre de poble, que em va ensenyar, sobretot, a estimar les criatures!
    Bon vespre, August.

    ResponElimina
  2. Jo tampoc he llegit el llibre. Pinta bé. Miraré d'aconseguir-lo.
    També penso com tu: anem massa a remolc de les modes pédagogiques. I com més va, pitjor. El Departament es va treient de la màniga cada curs una nova consigna, uns nous descobriments a fer, a practicar… sense donar temps a consolidar els del curs passat. Ja fa temps que em refio molt més de la meva experiència que no pas de segons quines proclames.
    Quina sort que vas tenir amb el teu pare! Jo tinc al cap el model d'uns quants mestres i professors que vaig tenir. Aquests han estat sempre els meus referents. I les lectures i intercanvis que he anat fent. I procuro aprendre cada dia del que visc amb els nens, la meva veritable escola de mestre.
    Sempre s'és a temps de millorar però no cal canviar-ho tot cada dia.
    Una abraçada, M Roser.

    ResponElimina