diumenge, 23 d’octubre del 2016

Presentació d' "EL LLARGANDAIX"


 


Ja fa alguns mesos us vaig explicar que havia participat en el rodatge d'una sèrie de documentals de natura de l'empresa EDN, convidat pel Xavier Bayer, naturalista que té una llarga carrera com a documentalista. I si no vegeu el web d'EDN.

La meva col·laboració és més aviat humil però em fa molta il·lusió. El Xavier no volia un programa de natura convencional, així que, enmig d'unes imatges excel·lents i dels seus comentaris sobre animals, plantes i els nostres paisatges, apareixem diferents personatges aportant altres vessants: poesia, humor, coneixement de les herbes remeieres, de la cultura popular… En fi, que seran -n'estic segur- uns programes molt amens.



El llistat de poetes que recito -i comento, breument- és aquest:  Pere Martí, Miquel Desclot, Pere Quart, Josep Carner,  Joana Raspall, Joan Maragall, Antoni Massanell, Nati Soler, David Jou, Teresa Costa-Gramunt, Olga Xirinacs, Núria Albó i Josep Vallverdú.



Si veniu a l'acte de divendres podreu veure dos capítols sencers. Si no podeu, a partir de mitjans de novembre es començaran a emetre per Penedès TV. També hi estan interessats Canal Blau (Garraf) i la televisió del Vendrell. I qui sap si, més endavant es passi per la Xarxa de Televisions Locals. O TV3!!

De totes maneres aquí teniu un tràiler, com a petit tast, perquè pugueu veure l'excel·lent qualitat de les imatges i us pugueu fer una idea del contingut. (Cap al minut 1:04 em veureu fugaçment en acció)


10 comentaris:

  1. Respostes
    1. Gràcies, Ignasi. Venint d'un especialista com tu és tot un honor!
      Una abraçada.

      Elimina
    2. T'has fixat en la coincidència? El Cd amb músiques del programa es diu "A contraCorrent"!!

      Elimina
  2. Deu ser un programa molt amè com les teves classes, segur. Jo també et felicito.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Helena. El mèrit és tot del Xavier Bayer i el seu equip que saben fer divulgació de natura amb un alt nivell de rigor i qualitat.

      Elimina
  3. Enhorabona, August! No sé si podré venir a la presentació, però no em perdré els programes.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Ets un artista polifacètic August, ho toques tot: veu, guitarra, violí...

    ResponElimina
  5. té raó el xavier ets un home del renaixement fas de tot i bé quin artista! les meves sinceres enhorabones!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El llargandaix és un símbol modernista acolorit, brillant, lleuger, fet de trencadís. Una joia moltes vegades reproduïda.
      La filmació, un goig.
      Felicitats.

      Elimina
  6. És una gran iniciativa, vivim en un entorn que sovint ens és desconegut i s'agraeix que hi hagi gent que ens el faci més proper. És el tipus de documental que m'agrada veure i escoltar.
    Ha estat un plaer haver-te conegut. Fins a la propera, August.

    ResponElimina