dimarts, 21 de febrer del 2023

Pete Seeger a Reus (no en cos però sí en ànima)

Aquest cap de setmana Reus serà l'epicentre de diferents actes sobre Pete Seeger. Ens agradaria molt comptar amb vosaltres, si us animeu. Farà 5 anys dels actes d'homenatge que se li van fer també en aquesta ciutat i dels que ja en vaig parlar aquí i aquí.

En uns moments tan bojos com vivim a tots nivells (només cal pensar en la guerra d'Ucraïna i en tantes lluites socials i ecològiques) creiem que el testimoni de Seeger continua essent ben viu i vàlid. Tant de bo ens "il·lumini" una mica i ens doni forces i esperança per a continuar lluitant. En aquest sentit, tant la xerrada de Ramon Nadal el divendres, com el concert del diumenge poden contribuir-hi molt.
I encara hi ha un altre acte que ha nascut ben bé de la voluntat d'incidir en les conciències: la cantada popular per la pau -i per tant contra les guerres- organitzada pel Cor de la Turuta de Vilanova i la Geltrú que ha sabut trobar complicitats amb d'altres cors del Baix Camp.




Us esperem a Reus aquest cap de setmana... Vindreu?


2 comentaris:

  1. Espero que tingueu un acte ben emotiu, és bo fer coses per lluitar a favor de la pau, encara que siguin petites engrunes...
    Que vagi molt bé August, bona nit.

    ResponElimina
  2. Hola Roser! Gràcies pel teu comentari. Vaig respondre't des del mòbil però veig que la tecnologia no m'ha ajudat. Aviat penjaré un petit resum d'aquest cap de setmana seegerià a Reus. Una abraçada!!

    ResponElimina